Menu Close

Olimpinių vertybių ugdymas ir asmeninis tobulėjimas

     Lapkričio 3–4 dienomis Slengių mokyklos-daugiafunkcio centro visų ugdymo pakopų mokytojai dalyvavo „Olimpinių vertybių ugdymo programos“ mokymuose. Programos esmė – inovatyvus darbas su įvairaus amžiaus vaikais, remiantis olimpine filosofija, vertybėmis, simboliais ir fizinio aktyvumo veiklomis. Programos užduotys ir veiklos remiasi penkiomis olimpizmo ugdymo temomis – pagarba, kilniu elgesiu, pastangų teikiamu džiaugsmu, darna ir tobulėjimu.

     Dvi dienas pedagogai klausėsi, kalbėjo, bendravo, žaidė ir atlikinėjo įvairias užduotis, kurios įkvėpė siekti svajonių, prisidėti prie olimpinių vertybių sklaidos, įtraukti sporto veiklas į ugdymą mokykloje ir į bendruomenės gyvenimą. Pedagogai, padedami mokymo vadovių Ilonos Malakauskienės ir Vaidos Jokšienės, įgijo teorinių ir praktinių žinių apie mokinių ugdymą per sporto veiklas ir olimpines vertybes. Kiekvienas mokymų dalyvis gavo po tris OUVP programos ugdytojui skirtus leidinius, kurie padės nepamiršti įgytų žinių ir nepasinerti į rutiną.
Dėkojame visiems, kurie padėjote mūsų pedagogams sudalyvauti šiuose mokymuose, kurie suteikė naują, pasitikėjimo savimi jausmą!

 

 

Skip to content